Отчет на Градоначалникот за изминатите две години транспарентно работење

Археолошки локалитет Баргала

НОВОСТИ

News_Image_0

13.05.2024

Јавен повик/конкурс за делегирање надлежност за организирање и реализирање на настани (манифестации): прослава на празникот на Општина Карбинци „Спасовден“ и прослава на празникот на село Таринци „Св. Троица“ на здруженија на граѓани и други правни субјекти

Прочитај повеќе>
News_Image_1

13.05.2024

Јавен повик за субвенционирање на инвертер клима уреди

Прочитај повеќе>
News_Image_2

30.04.2024

ОСВЕТЛЕНА ПЕШАЧКАТА ПАТЕКА И ПАТНИОТ ПРАВЕЦ ТАРИНЦИ-ДОЛНИ БАЛВАН

Прочитај повеќе>
News_Image_3

25.04.2024

Општина Карбинци ќе субвенционира домаќинства за набавка и монтажа на високоефикасни инвертер клима уреди

Прочитај повеќе>
News_Image_4

25.04.2024

Општина Карбинци со најубавите спортски терени со современа и модерна тартан подлога

Прочитај повеќе>
News_Image_5

25.04.2024

Проектите се нашата понуда. Дела кои ќе останат и ќе се паметат!

Прочитај повеќе>

ГАЛЕРИЈА