Одржана седница на месна заедница во Долни Балван


Вечерва започнавме средби со месните заедници во општината, во Долни Балван имавме плодна дискусија и избор на совет и раководство на МЗ.
Интензивната комуникација со населените места е клучна за решавање на проблемите но и за реализацијата на предвидените проекти.