Поважни Телефони

ПОЛИЦИЈА 192
ПРОТИВПОЖАРНА БРИГАДА 193
БРЗА ПОМОШ 194
РЕГИОНАЛЕН ЦЕНТАР ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ 195
АМСМ – помош на патишта 196
АМСМ – информативен центар 9801
АВТО ПОМОШ НА ПАТ (нон – стоп) 9159
ЦАРИНА 197