Интензивно продолжуваат градежните активности на повеќе локации во Општина Карбинци,

при што денес е завршено асфалтирањето на улицата во с.Козјак, со што жителите од овој предел веќе имаат подобрена патна инфраструктура.

"Со асфалтирање на улиците низ населените места во Општина Карбинци,

на граѓаните им нудиме трајно и квалитетно решение и подобрување на условите за живот", изјави градоначалникот на општина Карбинци, Виктор Паунов.

Изјавата за медиуми на градоначалникот на општина Карбинци, Виктор Паунов можете да ја проследите на овие линкови:

Телевизија М>>NET_HD 

Телевизија ТВ-СТАР