Отчет на Градоначалникот за изминатите две години транспарентно работење

Археолошки локалитет Баргала

НОВОСТИ

News_Image_0

17.04.2024

Во рамки на Еразмус проект, наставнички од Шпанија кои присуствуваат во ООУ Страшо Пинџур Карбинци

Прочитај повеќе>
News_Image_1

15.04.2024

Повеќенаменското спортско игралиште во с.Таринци добива нова и модерна тартан подлога

Прочитај повеќе>
News_Image_2

15.04.2024

Подготовка на теренот за асфалтирање на делот од патниот правец с.Радање-с.Оџалија

Прочитај повеќе>
News_Image_3

11.04.2024

На наше големо задоволство спортот во општина Карбинци продолжува да се развива!

Прочитај повеќе>
News_Image_4

11.04.2024

По повод утрешниот празник Рамазан Бајрам и претстојните Велигденски празници ученичките Асмин Муратова и Гизем Омер

Прочитај повеќе>
News_Image_5

09.04.2024

Започна асфалтирањето со прв слој асфалт на патниот правец Таринци-Долни Балван

Прочитај повеќе>

ГАЛЕРИЈА