СЕРВИС ЗА ГРАЃАНИТЕ

Hero 2 Overlay Hero 2

НОВОСТИ

News_Image_0

28.09.2022

Со директорот на Бирото за регионален развој Рамиз Реџепи

Прочитај повеќе>
News_Image_1

28.09.2022

Aсфалтираме во село Кучица

Прочитај повеќе>
News_Image_2

28.09.2022

Мал спортски терен во Крупиште

Прочитај повеќе>
News_Image_3

28.09.2022

Европската недела на мобилност и ден без автомобил

Прочитај повеќе>
News_Image_4

28.09.2022

Изградба на улица во с. Козјак

Прочитај повеќе>
News_Image_5

28.09.2022

изградба на улица во с. Козјак

Прочитај повеќе>

ГАЛЕРИЈА