ПУБЛИКАЦИИ

НазивТип
Годишен извештај за 2017 година Преземи PDF
Одлука Преземи PDF
СЕА ФОРМА Преземи PDF
Отчет 2 години Градоначалник Јордан Насев Преземи PDF
ИЗВЕШТАЈ ЗА  ИСКОРИСТУВАЊЕ НА ДОДЕЛЕНИТЕ СРЕДСТВА КАКО ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА ЗА ИСПЛАТА НА ДОСПЕАНИ Превземи ДОК