Совет на Општина Карбинци (мандат 2021 -2025)

 
Совет на Општина Карбинци (мандат 2021 -2025) Преземи PDF 

НАДЛЕЖНОСТИ

 
Надлежности на Советот (член 21 од Статутот) Преземи PDF