завршни сметки 2022

НазивТип
Завршна сметка на буџетот за 2022 Преземи PDF
Годишна сметка на ООУ за 2022 Преземи PDF
Годишна сметка_ЈОУДГ Кокичиња 2022 Преземи PDF