Во рамки на Еразмус проект, наставнички од Шпанија кои присуствуваат во ООУ Страшо Пинџур Карбинци остварија средба со градоначалникот Виктор Паунов.
Целта на посетата е набљудување на работно место - набљудуваат активности, часови, презентации и работилници поврзани со инклузија, технологија и иновативни приоди во наставата.
May be an image of 4 people, people studying and text