Денес започнуваме со расчистување и припрема за асфалтирање на главната улица во село Козјак


Се работи на проект со кој ќе се обезбеди целосно реконструирана улица во должина од 600м.
"Ова е ветување кон жителите на село Козјак и од денес започнуваме со исполнување", истакна градоначалникот Виктор Паунов.