НОВОСТИ

News_Image_0

01.02.2023

Заврши асфалтирањето на улицата во с.Таринци

Прочитај повеќе>
News_Image_1

01.02.2023

Денес прв слој асфалт после 40 години добива главната улицата во Таринци

Прочитај повеќе>
News_Image_2

19.01.2023

Изградба на пат до пречистителна станица во Карбинци

Прочитај повеќе>
News_Image_3

19.01.2023

Бог се јави! Навистина се јави!

Прочитај повеќе>
News_Image_4

28.12.2022

Новогодишни пакетчиња за најмалите

Прочитај повеќе>
News_Image_5

28.12.2022

Приредба во организација на ПОУ ,,Страшо Пинџур" Таринци

Прочитај повеќе>

ГАЛЕРИЈА