СЕРВИС ЗА ГРАЃАНИТЕ

Hero 2 Overlay Hero 2

НОВОСТИ

News_Image_0

03.07.2021

Соопштение за авионско третирање против возрасни комарци.

Прочитај повеќе>
News_Image_1

02.03.2021

Проектот за поврзување на локални патишта во РСМ

Прочитај повеќе>
News_Image_2

11.11.2020

Граѓанска Анкета за БУЏЕТ 2021

Прочитај повеќе>
News_Image_3

29.07.2019

Инфраструкторни проекти

Прочитај повеќе>
News_Image_4

29.07.2019

Економски Совет

Прочитај повеќе>
News_Image_5

24.03.2019

Мултинационална претстава

Прочитај повеќе>

ГАЛЕРИЈА