Отчет на Градоначалникот за изминатите две години транспарентно работење

Археолошки локалитет Баргала

НОВОСТИ

News_Image_0

23.02.2024

Заврши асфалтирањето на улицата во с.Таринци

Прочитај повеќе>
News_Image_1

23.02.2024

Денес за прв пат асфалт доби улица во с.Нов Караорман

Прочитај повеќе>
News_Image_2

16.02.2024

Официјално беа отворени училишните врати за дечињата во целосно реконструирано подрачното училиште "Страшо Пинџур" во с.Таринци

Прочитај повеќе>
News_Image_3

16.02.2024

Рехабилитација на една од најдолгите улици во с.Карбинци

Прочитај повеќе>
News_Image_4

16.02.2024

намалување на бројот на улици без асфалт во нашата општина!

Прочитај повеќе>
News_Image_5

16.02.2024

Заедно со заменик министерот за земјоделство Цветан Трипуновски посетивме неколку сточари

Прочитај повеќе>

ГАЛЕРИЈА